Davis3
Davis2
Davis1

Working with the client to realise his requirements once planning was approved, we managed this new build through to completion.

The project involved the demolition of the existing house on a sloping site, situated via a narrow joint access road, which required all materials to be off loaded further down the lane and delivered to the site with a forklift or dumper truck. The design commissioned by the client was for a chalet house with a vaulted main bedroom ceiling, the external facades finished in render and brickwork, lead flat roofs and concrete tiles to pitched roofs. Internally we installed a floating insulated timber ground floor on a concrete sub-floor and gas fired central heating with highly efficient Italian radiators. The design incorporated a conservatory off the kitchen, lounge, study, four bedrooms, two baths and detached garage.

Davis1thumb
Davis2thumb
Davis, Hertfordshire
backforwardetc
Davis3thumb